لوله فلکسی برای محافظت از سیم و کابل در ساخت و ساز استفاده می شود. که از آلومینیوم پی وی سی با لایه ای نازک به عنوان پوشش روی سطح آن ساخته شده است. از ویژگی های مهم این لایه نازک می توان به انعطاف پذیری بالا، استحکام کششی خوب، براق بودن و سطح صیقلی محصول نهایی اشاره کرد. با توجه به اینکه کاربرد لوله فلکسی در فضای باز است، باید مقاومت بالایی در برابر اشعه ماوراء بنفش داشته باشد، بنابراین عمدتا در رنگ های سفید و مشکی تولید می شوند.

انواع لوله فلکسی

به طور کلی دو نوع لوله فلکسی در بازار موجود است:

روکش دار

متداول ترین شکل لوله فلکسی نوع روکش دار آن است. از این لوله ها برای حفاظت از سیم ها و کابل ها در مکان های باز و مرطوب استفاده می شود.

کاربرد لوله های فلکسی روکش دار یا عایق دار: نصب دوربین مدار بسته, لوله های تهویه مطبوع و لوله های فلکسی هوا

بدون روکش

 این نوع لوله خود دارای سه مدل فلکسی فویلی یا آلومینیومی, فلکسی برزنتی و فلکسی کمبی است. به دلیل آن که لوله های فلکسی بدون روکش, روکش PVC ندارند از آن ها در مکان ها و فضاهای داخلی استفاده می شود.

کاربرد لوله های فلکسی

لوله های فلکسی مقاومت زیادی در برابر ضربات و آسیب های وارد شده فیزیکی را ندارند, بنابراین در صورت نیاز باید با لوله های فلزی جایگزین شوند.

لوله های فلکسی را می توان توسط یک بست مخصوص, به راحتی بر روی دیوار و یا سقف ها نصب کرد. فقط باید توجه داشته باشید که بستی که استفاده می کنید باید مطابق با سایز لوله باشد.

سایز لوله های فلکسی در اندازه های 11- 13- 16- 21- 25- 29- 36- 42- 48 است.

معرفی کانال هوا

همانطور که از نامش پیدا است, از کانال هوا برای انتقال هوا در سیستم های تهویه مطبوع استفاده می شود.کانال های هوا بر اساس دو نوع شکل هندسی و جنس کانال, تقسیم بندی می شوند که هر نوع کاربری و ویزگی های متفاوتی دارد.

از لحاظ ظاهری این کانال ها در دو مدل چهارگوش و گرد, و از لحاظ جنس کانال در سه نوع گالوانیزه, پیش عایق و پارچه ای طراحی و تولید می شوند.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 106
برچسب ها : لوله فلکسی,

تاريخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402 | 15:46 | نویسنده : شهر لوله |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.